Hoofdmenu

Puur Wit Concerten


Puur Wit, dat is de naam voor de maandelijkse akoestische concerten met singer-songwriters uit alle windstreken. Puur Wit staat voor muziek in de pure vorm, geen poespas. Wit slaat op de plek waar de concerten georganiseerd worden: het Witte kerkje in Terheijden.

Puur Wit is een initiatief dat is ontstaan vanuit een tweetal wensen. De Stichting exploitatie Witte kerkje Terheijden wilde het kerkje graag meer multifunctioneel gaan gebruiken om zo inkomsten te werven voor het behoud van het kerkje. Nico Vermeulen, muziekliefhebber en frequent concertbezoeker, had de wens om een singer-songwriter club op te zetten voor muziekliefhebbers in de regio Breda. Vermeulen organiseert al enkele jaren thuisconcerten, maar het was tijd voor meer. In Puur Wit komen beide wensen perfect samen.

Karakteristiek geluid
Puur Wit staat voor luisterconcerten waar de muziek centraal staat. Het Witte kerkje is vanwege de goede akoestiek zeer geschikt voor singer-songwriter optredens, de muziek komt er optimaal tot zijn recht. De unieke ruimte van het Witte kerkje draagt bij aan een intieme sfeer.

Geen winstoogmerk
Puur Wit heeft geen winstoogmerk, de prijs van een concertkaartje zal, afhankelijk van de artiest, liggen tussen de tien en vijftien euro. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om de artiest en de randvoorwaarden voor het concert te financieren én voor het behoud van het Witte kerkje.Puur Wit richt zich op muziekliefhebbers in de regio Breda. Het Witte kerkje in Terheijden is goed bereikbaar per bus en voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

 

 

 


 


Locatie: Witte Kerkje
Hoofdstraat 1
Terheijden

Contact met Puur Wit:
E-mail: puurwit@gmail.com
Facebook
Twitter
websitehttps://puurwitconcerten.nl/

Klik hier voor de agenda:
https://puurwitconcerten.nl/nieuws/

 

Cookie-instellingen