VACATURES VOOR VRIJWILLIGERSWERK

anoniem October 15, 2019 166 keer bekeken 0 comments

Wil je vrijwilligerswerk doen? Neem contact op met het VIP (Vrijwilligers InformatiePunt), telefoon 0162 451894, email vip@swodrimmelen.nl. We denken graag met je mee en helpen je verder.

Zit er niets voor je tussen, neem ook dan gerust even contact op en we denken met je mee naar een activiteit die aansluit bij wat je leuk vindt om te doen.

We hebben de volgende vacatures:

Ben je graag in de tuin bezig?
Bij het Witte Kerkje is een mooie tuin. Lijkt het je wat om samen met een andere vrijwilliger deze mooi te houden? Je maakt samen afspraken wanneer en hoe je dit aan gaat pakken.

Hou je van koken en gezellig eten?
Bij Antonius Abt willen ze bij de dagverzorging met de bezoekers en een paar vrijwilligers een maaltijd bereiden en natuurlijk ook samen eten. Gezellig en nuttig gaan hand in hand samen.

Wil je graag iets betekenen voor een ander?
Heb je dan wel eens aan SOVAK gedacht: veel van de bewoners willen graag activiteiten en leuke dingen doen. Zij kunnen dit echter niet alleen en zoeken naar een begeleider: wandelen, sporten, koken enzovoorts.

Ben je goed met financiƫn en wil je anderen helpen?
Geld & Recht Drimmelen is het sociaal raadsliedenwerk en biedt mensen hulp bij het vinden van een weg in het doolhof van wetten, voorzieningen en regelingen.

0  Comments

Fields with an * are required.

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...